餐廳: 大快活
資訊:

2009-03-15 156 瀏覽
本想諗住,唔洗比大家樂做獨市,可以有多d選擇..點知,有一日食左個午餐,西多士 配 碗仔翅 + 熱檸水第一: 西多士味道ok,但唔可以話好食,第二:碗仔翅竟然稀到好似水咁,一飲仲有好勁味精,雖知佢地一定會落味道,但唔係咁誇'而且唔係講笑,一條肉絲都搵唔到==變左好似冇味水咁,,得顏色..第三:買野加十幾蚊飲野唔緊要,出街食就預左,但都冇理由飲杯熱檸水都要加$9嘛..似乎好似有d唔值..加上檸檬唔令,飲個陣超苦...落3包糖都冇用..唉...雖然我嘴''鵰'',,但比我覺得咁差的餐廳,,都真係第一次..
本想諗住,
唔洗比大家樂做獨市,
可以有多d選擇..
點知,
有一日食左個午餐,
西多士 配 碗仔翅 + 熱檸水

第一: 西多士味道ok,但唔可以話好食,
'