2023-12-18 172 瀏覽
本身同老公週年紀念打算黎呢個食,埋reception等入座點知職員無留意我哋到先變左俾另一枱客人打尖到埋位坐又坐得唔舒服,同後面枱客櫈撞櫈,後來搬左位又坐路中間其實落booking有request 過坐窗,都明白唔一定有既,咁我地見到有2-3枱窗邊位就問下個staff可唔可以轉,點知個staff答我哋出面有客排緊隊,但我地係book枱架喎???如果見到我地request windows side seat其實可以入位前問一問我地,要唔要等都係我哋決定,仲唔好講個場只係坐左1/4,出面亦冇乜人等,而且feel唔到員工有咩服務,係咪當我地係西客所以就黑口黑面呢未食飯都已經一肚氣

未食飯都已經一肚氣