2019-10-23 1151 瀏覽
契女第一次過生日,好姊妹媽媽想自家人輕鬆開開心心食一餐,佢揀左大樹先生的家,話呢度有個好岩小朋友玩既波波池,有得玩水既區域等。作為第一次黎親子餐廳既我真係感到大開眼界,粉紅色既波波池非常靚,有幸陪契女落場玩左陣,連我呢個大人都覺得好夢幻。店員係衛生方面做得好好,無論係環境既整潔同乾淨度,或者係客人衛生既把關都做得好好(例如入波波池一定要消毒雙手同除鞋等),值得一讚。店員亦充滿笑容,不時看見他們和小朋友聊聊天。日式芝士味炸丸芝士味濃,香脆可口。照燒嫩牛柳粒佐新鮮雜菌牛柳夠嫩,加埋照燒汁有一種食放題時食既牛肉粒感覺。忌廉蟹肉炸薯餅好好食,熱辣辣既薯餅一咬落去有大量忌廉流出黎。 不過唔太覺到食到蟹味。煙三文魚忌廉汁意大利粉有點乾,如果多d汁就更好,味道可以。黃咖喱忌廉汁配意大利飯配扒海鮮第一次食黃咖喱意大利,雖然咖喱唔濃,但覺得適量既咖喱味配忌廉反而岩岩好,不會搶/蓋左忌廉的味道。頂級白松露野菌忌廉汁意大利飯松露味好香,呢個配搭一般好難唔好食。整體食物不俗,同小朋友去玩係一個不錯的選擇和地方,可惜有分時段變相限時,可以係時間上更自由會開心點。

日式芝士味炸丸
芝士味濃,香脆可口。

照燒嫩牛柳粒佐新鮮雜菌
牛柳夠嫩,加埋照燒汁有一種食放題時食既牛肉粒感覺。

忌廉蟹肉炸薯餅

煙三文魚忌廉汁意大利粉
有點乾,如果多d汁就更好,味道可以。

黃咖喱忌廉汁配意大利飯配扒海鮮

頂級白松露野菌忌廉汁意大利飯
松露味好香,呢個配搭一般好難唔好食。