餐廳: 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈)
資訊:

2024-06-16 794 瀏覽
好少寫食評,但覺得俾d好評fake左。食海鮮預左唔會平,所以都冇咩所謂,叫左4人餐加埋野飲 3千幾貴。但d海鮮唔係好新鮮,完全冇覺得好驚奇既感覺。d飽魚一係死左一段時間,一係就雪過,未蒸o個時督下佢,成舊係硬既。松葉蟹佢地都冇講貨源,放左幾耐o個d,食落口都冇咩味(當然冇鮮味)同埋d肉散散地。最後個粥都係冇味既。有d特別既就係琵琶蝦,因為未食過。最後間鋪天花板不停滴水,包括冷氣,同d蒸氣既倒汗水,我同同行既人,淨係坐o係度已經俾d水滴中10幾次。完全唔知有冇滴中d野食,都幾癲。肯定唔係第一次發生。俾得呢個價錢,出面仲有好多其他更好既選擇。
好少寫食評,但覺得俾d好評fake左。

但d海鮮唔係好新鮮,完全冇覺得好驚奇既感覺。

有d特別既就係琵琶蝦,因為未食過。

俾得呢個價錢,出面仲有好多其他更好既選擇。
2024-06-16
  • 野生琵琶龍蝦