2017-11-26
垃圾飯店 野食水準 越嚟越差 叫個外賣 自取 係門口企足45分鐘 小弟只係叫左個生炒骨 椒鹽先油呢2個餸 居然要係佢地門口企足45分鐘 小弟做左十幾年飲食都未見過要個客係門口等外賣 等足45分鐘 真係想唔要走人 問個收銀阿姐 個阿姐d太度好到加靈一 小弟都做過 廚房 都知忙起上來會儲多幾個餸一齊煮 但係儲到咁上下時間都要煮左佢比客 同埋做飲食最基本既野都唔識 就係做左比外賣客先 肺時要個客企咁耐 原本諗住今日中左馬 開開心心加下餸 點知搞到火到來 仲要搞到我係酒樓買左隻炸雞凍晒 真係勁唔開心係我等既途中 仲有3個客係到等 有一個女仔仲要係打左電話叫左先落來拎都要等左40幾分鐘 另外一個係咁同個收銀講 等左50分鐘了 仲有一個 我估係熟客仔 好好笑容咁 問係咪 漏咗單?真係經過今次 小弟真係 不敢恭維 以後都唔會再幫親
真係經過今次 小弟真係 不敢恭維 以後都唔會再幫親