今次又去到銅鑼灣捐窿捐罅~然後發覺平時買開麻糬波波好出名嘅麵包店附近,有一間隱世小店。入面坐滿人,而且好有日本居酒屋嘅感覺!入到去有種去咗日本嘅感覺🇯🇵-火山熔岩鮭魚卷🔥外觀誘人!真係有火山爆發嘅感覺~現在場有一半嘅人都叫依一個,果然冇叫錯!壽司炸得好香口會好想一嚿接一嚿咁食-FireBird雞肉串燒盛合🍢串燒味道不太濃,雞肉外焦內嫩,最好食既係自家製免治雞肉棒!配埋蛋一流-松葉蟹肉稻庭烏冬🍜稻庭烏冬的彈性與松葉蟹的鮮甜相得益彰,湯頭清爽而不油膩!最後成碗麵清底🤣-原條日本產魷魚燒🦑原條賣相好靚仔!肉質彈牙,配上獨特的醬汁好食!-抹茶蕨餅伴雪糕🍧抹茶的苦香與雪糕的甜滑形成了絕妙的對比!很不錯-Strawberry Yakult Cocktail🍓好大杯!好抵飲!整體清新可口,酒味唔算太重適合女仔飲!-Mango-bar de Mocktail🥭芒果好濃郁!杯嘢飲入邊有條芒果雪條好特別,好似食緊原個芒果咁!

-火山熔岩鮭魚卷🔥

-FireBird雞肉串燒盛合🍢

-松葉蟹肉稻庭烏冬🍜

-原條日本產魷魚燒🦑
原條賣相好靚仔!肉質彈牙,配上獨特的醬汁好食!

-抹茶蕨餅伴雪糕🍧
抹茶的苦香與雪糕的甜滑形成了絕妙的對比!很不錯

-Strawberry Yakult Cocktail🍓
好大杯!好抵飲!整體清新可口,酒味唔算太重適合女仔飲!

-Mango-bar de Mocktail🥭