2018-04-29
之前朋友介紹話呢間川菜好有風味,近排食辣食上癮,所以就黎左🤪有超多嘢食選擇,除咗小菜仲有燒烤串燒等!仲可以打邊爐添🍲叫咗一款小菜《涼拌萵筍絲》$34本身冇諗住佢係辣嘅,點知原來同店員講小辣,所有野佢都會幫你加到小辣😂唔係淨係本身辣嗰啲先有得小辣架!萵筍絲切得勁幼,爽口,酸酸辣辣好開胃👍《口水雞》$58上面鋪滿辣醬汁,望到都覺得興奮😆用你撈飯一流,仲有另一點值得提嘅就係佢啲花生好鬆脆!!好味呀🐔《酸辣粉》$26見佢$26咁平以為係好細碗啦,點知唔係喎都係正常size黎~呢個酸辣粉勁酸夠辣,仲有薯粉係比一般粗少少~超級煙銀彈牙😬《四川涼麵》$26同樣都係$26,又係大大碗,其實本身以為係麻醬拌麵,點知原來唔係,都係辣辣地嘅~ 涼麵嘅麵質好特別,又唔係拉麵,又唔係油麵,淋得黎又帶少少咬口跟住就嗌左一大堆串燒!🍢韭菜勁長😆$9咋!燒茄子都好好味🍆食到10點幾都仲有人食緊呀!都幾旺嫁!我哋見到嗰個人枱面都有一大碗水煮魚,覺得好吸引!下次一定會再黎試水煮魚🐟
有超多嘢食選擇,除咗小菜仲有燒烤串燒等!仲可以打邊爐添🍲
叫咗一款小菜《涼拌萵筍絲》$34
萵筍絲切得勁幼,爽口,酸酸辣辣好開胃👍
《口水雞》$58
《酸辣粉》$26
呢個酸辣粉勁酸夠辣,仲有薯粉係比一般粗少少~超級煙銀彈牙😬
《四川涼麵》$26
跟住就嗌左一大堆串燒!🍢
韭菜勁長😆$9咋!
燒茄子都好好味🍆
食到10點幾都仲有人食緊呀!都幾旺嫁!