2012-05-06 17 瀏覽
本人第一次寫食評,好釆唔係彈係要讚,我本來當日係想同女朋友去食放題,但旺角果幾間都話FULLBOOKING,咁我咪係openrice睇下仲有咩好食囉,因為食完反要去旺角火車站睇9點40場,所以就想係附近搵間野食就算,又睇到人地寫食評話呢間野唔錯咁咪試下囉,我地都係walkin入去,8點去到但係都好釆唔洗等位,但反而覺得好似中左招,因為呢d時間仲要係星期六,旺角食野竟然唔洗等位:但一睇到個價錢真係好低,真係全部都9蚊蝶,雖然有d係9蚊1件,但係相對旺角黎講佢算好平,而且我地食左15款壽司度,除左辣味三文魚唔多ok之外,其他都好味而且新鮮,不過就無章紅同油甘,小食我地就食左燒三文魚鮫和奶油薯餅,魚鮫係燒定左所以唔熱同無咩juice,薯餅就食完一客女朋友話要叫多客,仲要讚既係雖然係迴轉,但招呼都唔錯,全程差唔多都係2位經理招呼我地,無影到相有d可惜,下次都會再去!
題外話/補充資料: 食左咁多野都係220幾蚊
2012-05-05