2024-12-18 0 瀏覽
✨經過西環Tropica門口吸引,店內同時有鮮花零售,最裡頭有陶瓷製作,重點咖啡師曾於2017年香港虹吸式咖啡師大賽獲獎🏆好吸引啊。***** ***** ***** ***** ***** 慢煮雞肉牛油果三文治🥪新鮮羽衣甘藍配上黑醋汁,慢煮雞胸肉牛油果夾三文治,尤其麵包底夠鬆軟,好好咬口,好味又健康。酸種瑞士肉丸薄餅🍕要重點大讚,酸種包作餅底相當鬆軟,超多芝士但沒有蓋過肉丸嘅味道,pizza口感豐富juicy, 可能係我食過最好味嘅薄餅。最後要提嘅一定係杯咖啡,我嘅Flat White☕️奶量恰到好處,沒有蓋過咖啡的濃香,而且非常順滑。朋友的Americano☕️屬於fruity口味,戴上果香味的咖啡,使人享受。總括來說,食物同咖啡使人回味,期待下次會嘗試其他食物,環境都舒服享受啊。

***** ***** ***** ***** *****

慢煮雞肉牛油果三文治🥪