2023-07-27 31 瀏覽
📍Tuned Coffee & Roastery (太子)太子洗衣街163-163A號鴻德大廈地下B號舖想食呢一間好耐,今日終於有時間去食啦。點知冇令我失望,反而仲好有驚喜!🥙無花果合圖石榴果黑醋沙律$105健康又大份嘅沙律,而且無花果同石榴果都幾足料。一定要同朋友分享,因為真係好大份。🥖煙三文魚配以酸包多士$110作為主食,真係要讚一讚個以酸包。好有口感,十分之喜歡,不過個人覺得煙三文魚太📍火鍋隨意門 (銅鑼灣)銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室🐚特色卜卜蜆湯底超級超級多蜆,隻隻都大大粒肉,最緊要係好鮮甜。唔重味精味,成個湯係超鮮甜! 🥟餃子拼盤 (10粒)有3種唔同種類餸子,韭菜,鮮蝦同埋蟹肉。每日限量發售。🥗特色蔬菜拼盤唔同種類都有d菜,打邊爐真係一定要食多啲菜菜🐃本地牛頸脊(細)份量都唔細,好爽口,必叫🥚 鹹蛋黃炒響鈴依個就咁樣食更加好味,鹹鹹地,仲好過引🫖菊花蜂蜜烏龍茶🔔總結:環境優美,服務態度非常好。食物質素新鮮價錢合理。地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
📍Tuned Coffee & Roastery (太子)
太子洗衣街163-163A號鴻德大廈地下B號舖

想食呢一間好耐,今日終於有時間去食啦。
點知冇令我失望,反而仲好有驚喜!

🥙無花果合圖石榴果黑醋沙律$105

🥖煙三文魚配以酸包多士$110

📍火鍋隨意門 (銅鑼灣)
銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室

🐚特色卜卜蜆湯底

🥟餃子拼盤 (10粒)
有3種唔同種類餸子,韭菜,鮮蝦同埋蟹肉。每日限量發售。

🥗特色蔬菜拼盤
唔同種類都有d菜,打邊爐真係一定要食多啲菜菜

🐃本地牛頸脊(細)
份量都唔細,好爽口,必叫

🥚 鹹蛋黃炒響鈴
依個就咁樣食更加好味,鹹鹹地,仲好過引

🫖菊花蜂蜜烏龍茶

🔔總結:環境優美,服務態度非常好。食物質素新鮮價錢合理。

地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)