2024-08-24
勁搞笑,同事約食晚飯,竟然約咗上次係食海濱匯Mano對面嘅Flames😆最最最有趣嘅係兩間餐廳餐牌竟然一樣🤣因為幾日前先食過,所以叫咗啲上次冇食過嘅試吓⭐️芝士肉醬千層麵$158佢味道調得唔錯,少少酸,千層麵嘅皮都夠薄,上層有滿滿嘅芝士,但如果佢可以多多幾層就更好啦🤣⭐️四重芝士pizza🍕$168佢包括有parmesan, buffalo cheese, cheddar cheesemozzarella,好正,勁多芝士🧀鍾意食芝士嘅人一定要試吓,但記得唔好擺太耐,如果唔係buffalo cheese會出水,影響口感⭐️香蕉榛子朱古力醬pizza(甜品)$88【私心推薦❤️❤️❤️】Pizza上枱嘅時候都有啲驚訝,估唔到佢係普通Pizza大小🍕上面鋪滿榛子醬同烤過嘅棉花糖,再加啲紅桑子做點綴,顏色好吸引❤️之前都提過我好鍾意食彈牙嘅嘢,又鍾意食甜品,佢嘅pizza配上Nutella,同半溶嘅嘅棉花糖真係好好食🤤如果唔係因為飽咗,都想叫多一個食🤣而且佢嘅價錢仲平過普通Pizza差唔多一半,但size一樣,相比嚟講真係好抵👍🏻
⭐️芝士肉醬千層麵$158
⭐️四重芝士pizza🍕$168