2020-11-18 1313 瀏覽
呢間餐廳係我公司樓下,乾淨,企理有空間感,坐得好舒服。所以我哋Team Lunch 有時都會揀呢間食㗎!今次又係team lunch 去食嘞!佢最好食嘅就係番茄蟹檬粉,好足料,蕃茄湯底又惹味,不過今次我轉下口味,叫三文魚撈檬,唔駛等好耐已經嚟咗啦,佢嘅份量無欺場呀!有兩大舊煎三文魚!煎得香香脆脆,唔錯呀。因為我要減肥要食好嘅蛋白質,所以三文魚撈檬真係一個唔錯嘅選擇!佢煎條三文魚好靚,唔會乾爭爭,又唔會搞到成個檬粉油淋淋,所以都好健康呀,檬粉份量都唔少,加上食完兩大塊三文魚都飽飽地!食唔晒啲檬粉! 呢間餐廳性價比高,值得多多幫襯,唯一唔好係樓底低,如果遇著隔離個枱既人講嘢大聲,就有啲嘈。不過食物份量同質素攞滿分就已經好足夠啦!
呢間餐廳係我公司樓下,乾淨,企理有空間感,坐得好舒服。