2022-01-12 56 瀏覽
政府又實施禁堂食,好難搵到外賣既炸物,行經石門見到呢間炸雞吧決定要試下叫外賣返屋企食外賣自取仲有9折,抵食有櫈可以坐响度等外賣🥡外賣好快有,唔洗等太耐紙袋寫明係雞吧紙盒裝,仲保溫牛油果大蝦沙律🥗無想過炸雞店有沙律🥗牛油果差不多原隻上蝦都大大隻,成8,9隻甘多,唔好以為沙律淨係得生菜🥬重本有紫椰菜同火箭菜沙律醬拎到返屋企唔會水汪汪,仲有啲菜真係好新鮮,咬落仲係脆,唔會因為外賣就變淋同黃炸魷魚🦑鬚唔多炸粉,食落魷魚鬚大大够,最正所有炸物都用好多菜墊底,而且食落唔太油真係條條鬚都有手指甘長同再粗啲蛋餅有芝士同肉鬆蛋餅揀,我揀左芝士,我以為蛋餅唔大份,所以叫多盒試下,一大開份大餅,哇,外賣都甘大份,仲要返到屋企,個芝士仲拉到絲甜甜既蛋再加芝士捲入,拉絲既效果真係好正炸雞吧招牌半半炸雞,入去揀食乜炸雞既時候,職員知我十五十六隻隻雞都想試就介紹半半炸雞半半炸雞意思係揀兩份炸雞,份量比s一份多,但價錢平啲😍🤭仲試晒兩隻味滿足哂願望,兩個人叫左份M,晆,又係啲雞拳頭甘大同有生菜响底,你以為大大舊係炸粉,真係唔係,舊雞肉真係甘大同仲係脆牛油蜜糖雞翼: 蜜糖唔會勁甜,個甜到適中,而且無拎到啲雞淋哂,個牛油
政府又實施禁堂食,好難搵到外賣既炸物,行經石門見到呢間炸雞
決定要試下叫外賣返屋企食

外賣自取仲有9折,抵食

有櫈可以坐响度等外賣🥡外賣好快有,唔洗等太耐

紙袋寫明係雞吧

炸魷魚

炸魷魚🦑鬚
真係條條鬚都有手指甘長同再粗啲

蛋餅
甜甜既蛋再加芝士捲入,拉絲既效果真係好正
芝士炸雞

牛油蜜糖炸雞

炸雞吧招牌
半半炸雞,入去揀食乜炸雞既時候,職員知我十五十六
隻隻雞都想試就介紹半半炸雞

牛油蜜糖雞翼: 蜜糖唔會勁甜,個甜到適中,而且無拎到啲雞淋哂,個牛油勁香
芝士炸雞:個芝士另外用兜裝住,唔係點一兩下就無個啲,個兜勁大,我點完啲雞仲點到魷魚鬚🤭個芝士味好濃,同個醬好滑,唔會一舊舊好結甘款

最重要啲雞返到屋企係脆,唔係淋,唔油
15 分鐘 (外賣自取)
牛油果大蝦沙律
炸魷魚