2020-09-13 249 瀏覽
✨放假去食好野是常識吧😉❕呢間文青較簡約既cafe[PAUSE IT]我bookmark 咗一段時間,佢既黑芝麻拿鐵一直係我目標‼️睇佢地menu 仲比我發現有我鍾意既芝士黑松露薯條勁邪惡,即刻心心眼😍,唔去試吓覺得好對唔住自己個胃😂⋯⋯!.💬 黑芝麻拿鐵 💰$40黑芝麻味唔錯,有芝麻香,同鮮奶混埋唔算好濃,但味道我覺得啱啱好,唔會好甜,飲既時候可以攪拌一下,因為底部會沉積啲黑芝麻,真心唔錯!黑芝麻控或者唔飲咖啡既都可以試吓。.💬 芝士黑松露薯 💰$碟薯條攞到嚟既時候已經勁香‼️影相時個心已經去咗碟薯條到😂,無得輸!講番碟薯條先...影咗陣相仲好熱辣辣,薯條炸得啱啱好!好香脆!勁多芝士配埋啲黑松露勁香勁好食!真心好食都暈🙈,勁邪惡⋯⋯💯!下次會再去試其他產品😉。..📍 Pause It (北角)北角電氣道183號友邦廣場地下18號舖.📎補充,佢地旺角都有分店!..
💬 黑芝麻拿鐵 💰$40
💬 芝士黑松露薯 💰$
📍 Pause It (北角)
北角電氣道183號友邦廣場地下18號舖
📎補充,佢地旺角都有分店!
芝士黑松露薯條
黑芝麻拿鐵