2019-01-06 1529 瀏覽
為食花太郎 Fafafoodblog #fafafoodblog日本菜 #fafafoodblog西環 <隱敝好味居酒屋>🇯🇵呢間喺西營盤既居酒屋東鮨 大家睇地圖去到記得要落樓梯半層就會見到門口 餐廳環境細細 一個師傅一個 staff加上一張 bar枱 客人可以清楚望到師傅整野食😃 menu上食既日本野食都多 刺身 壽司 燒物 鍋物應有盡有 👍🏻🍴芝士魚條 38 蚊 🐟🧀小食芝士魚條 炸得熟度剛好 唔會太熟 咬落好香脆 入面既魚肉係偏甜嗰 d 🐟再加上少少芝士 半溶既芝士令魚條更香 底層既菜可以中和番肥膩度 十分唔錯既小食 👍🏻🍴唐揚炸雞件 48 蚊🐥炸雞件同我平時食嗰 d唔同 佢唔係炸到好熱氣嗰 d 🔥帶有少少香脆 入面既雞肉好彈牙 要而嫩滑 我估係近雞脾位 🐤 點埋檸檬汁 同沙律醬更正 😍🍴精選壽司盛 168 蚊🍱有三文魚 油甘魚 赤身 甜蝦 帶子 🐟外表放得好靚既壽司盛 中間用菊花🌻 同蝦頭做裝飾 三文魚壽司夠肥美 油甘魚厚實 😆 赤身肉味偏濃 而帶子同甜蝦都十分鮮甜 點少少 wasabi同豉油 更 yummy 😍#油甘魚 #帶子 #甜蝦 #三文魚 #赤身 #
<隱敝好味居酒屋>🇯🇵

🍴芝士魚條 38 蚊 🐟🧀

🍴唐揚炸雞件 48 蚊🐥

🍴精選壽司盛 168 蚊🍱
有三文魚 油甘魚 赤身 甜蝦 帶子 🐟

#油甘魚 #帶子 #甜蝦 #三文魚 #赤身 #壽司 #炸雞 #唐揚炸雞 #炸雞 #日本菜 #芝士 #魚條

Score 平均分 <7.2/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#東鮨居酒屋
西環西營盤第二街1 至11 號 東祥大廈低層地下 e號鋪
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog西環
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓

歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎

任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2019-01-06