2020-04-19
人哋食brunch,我哋食dunch 😢,真係訓到而家先醒啊嘛芝士薯條,芝士好芝士,薯條好似mosburger果d粗薯條,不過好彩冇咁實,冇咁飽肚,唔係就食唔落其他嘢😆要趁熱食黑松露軟殻蟹意粉,總之好食,完😆軟殼蟹基本上成日嚟都會點,皮薄juicyOreo 麻糬流心西多,次次下午茶都勁多人點呢個,但成日見到咁大舊麵包冇乜胃口,但我錯了😱外面個包勁脆,切落去「卡辣」然後比山泥傾瀉嘅朱古力毁左容🤦🏻♀️,不過個朱古力汁汁好好味,個底勁難切,好過份啊,連個包底都有麻糬㗎,勁多麻糬啊,唔怪之得咁難切啦,麻糬軟棉棉好好食,仲有勁鐘意包面果堆棉花糖,勁好心機,燒到金黃色,整得咁靚,好睇又好食,我對呢款甜品改觀🌝隔離枱切得咁靚,我切一刀就毁容😢好彩唔影響味道😆今次飲latte熱返少少,不過都係唔夠熱,唔完美,可以接受,有改善空間
黑松露軟殻蟹意粉,總之好食,完😆
軟殼蟹基本上成日嚟都會點,皮薄juicy
隔離枱切得咁靚,我切一刀就毁容😢好彩唔影響味道😆