Morton's of Chicago

2018-10-04 3369 瀏覽
好味過原隻蟹既蟹餅🤤🤤叫呢個蟹餅真心啖啖肉一啲多餘既粉都冇😍雖然呢個crab cake 既價錢係去到$210🤣但放心價錢同質素完全成正比👍🏻唔會覺得自己係食緊火鍋蟹丸既感覺,下次會叫番個signature dishes 有兩件咁先夠喉😍龍蝦湯奶味比較重🙈濃味有兩舊龍蝦肉😁但熟左啲咁😂黎到Steakhouse 食steak 就一定的😝但美國和牛係唔夠日本和牛咁岩老人家我呢個冇牙人既口味就唔多作介紹喇😂😂😂同埋整完有血水出就真係唔夠專業喇😂😂😂仲叫左焗菠菜同水準一般松露薯條呀!個菠菜真係好有驚喜😋絕對唔係平時淋晒又咸又「溜」個一種😝佢係攪碎得黎仲keep 到個口感👍🏻保留到個菜味,調味剛剛好😋食好多都唔會覺得「溜」!差啲講少左香軟既蒜蓉包同軟滑牛油🙈好少喜歡餐包既我都吃了半塊面咁大既包呀😋😋😋❤️值得同大家講講岩晒慶祝生日🎂好貼心咁係張Menus 到印番生日之星個名😘送一個寫埋Happy Birthday既檸檬梳乎厘❤️仲會有人幫你影相即刻print 埋裱起再加全部員工簽名送上祝福🎉預訂個陣講低就可以喇🙈絕對推介大家去☺️但都提一提去到其實好多檯都慶祝緊生日!就唔話超級surprise 🙈😝不過
蟹餅

龍蝦湯奶味比較重🙈濃味有兩舊龍蝦肉😁但熟左啲咁😂

仲叫左焗菠菜同水準一般松露薯條呀!

仲會有人幫你影相即刻print 埋裱起再加全部員工簽名送上祝福🎉預訂個陣講低就可以喇🙈絕對推介大家去☺️但都提一提去到其實好多檯都慶祝緊生日!就唔話超級surprise 🙈😝不過呢餐生日飯都好開心☺️❤️
2018-09-01
慶祝紀念