2021-07-22 311 瀏覽
早兩日見到呢間舖頭新開張、心裏面都好想去試吓、見到佢個名同街頭賣「兩/三餸飯」嘅同一個名,都係叫「嘉餸」我估佢係同一間集團。今日無煮飯,同埋老人家一齊,又唔方便去咁遠,見佢D裝修唔差,地方又乾淨, 啲夥計又好笑容、天氣咁熱佢啲冷氣又好夠涼,媽咪決定比次機會佢,唔去酒樓!媽咪問夥計有咩好介紹?佢介紹咗:- 鳳梨🍍拔絲黑豚肉🐷同埋小炒王! 「🍍鳳梨拔絲黑豚肉」好味到不得了、簡直停唔到口😋😋😋有意外驚喜!冇諗過一間茶餐廳可以做到呢個水準👍🏽👍🏽👍🏽、勁過酒樓。另外佢個小炒王都唔弱,好足料又有蝦乾🦐又有魷魚🦑啲韮菜花🌼好新鮮,無渣㗎!屋村有間咁正嘅小廚,👍🏽正呀!堂食又得,外賣又得,要同D鄰居開心share 先🥳🥳🥳
媽咪問夥計有咩好介紹?佢介紹咗:-
鳳梨🍍拔絲黑豚肉🐷同埋小炒王!
鳳梨拔絲黑豚肉
嘉餸小炒皇