2009-01-11 18 瀏覽
我係呢度食過好多次,味道一流,早茶,午市茶,下午茶,晚市都食過幾次,亦都訂過幾圍係房食都有.好多酒樓下午茶水準差好遠,呢度反而冇呢個問題.其實佢只係個正價午市茶比同區貴,下午茶平好多,食物唔差,枱同枱中間有空位,唔似附近有啲酒樓坐得唔好,成日要搭枱.晚市都食過幾次,味道好,魚蒸得好好味.有次訂幾圍,佢比間好靚既房我.其實係結婚酒席,我圍數唔多,佢都肯幫我整,仲有西式佈置,有靚靚簽名報景,入門口放咗啲花,同油畫,簽名個位又有個靚靚水晶燈,全部整得好靚,個場本身已然好靚,加埋呢啲,好得.佢地仲做哂結婚儀式比我,我之前其實訂第二間酒樓,果間野咩都唔比,我話自己整都唔比貼,怕我整花佢啲牆紙,好彩轉到百樂門,完全冇失禮人.我仲加咗少少錢轉條太老虎斑,條魚比我想像中既大,絕對抵食,我好多親友係食完條魚已經好飽,因為真係好大條.個魚頭有個碟咁大,好多人都話未見過咁大條,佢全部野食只有讚,冇人彈過,連最後個餅仔都係熱的,我最衰係太飽冇食,好後悔囉.一般酒樓呢個餅係凍,連個紅豆沙唔係太甜,都好鍾意,價錢好合理,而且服務都好好.