餐廳: 金豪酒家
資訊:

2024-04-19 156 瀏覽
✨冰火辣魷魚(冷盤)鮮嫩嘅魷魚搭配辣椒同香料,又香又辣又清爽,好開胃✨金豪和味雞類似貴妃雞,雞肉嫩滑🐔真係好和味😋✨清蒸海上鮮石斑魚以清蒸嘅方式呈現,保留咗佢嘅的原汁原味,石斑魚好鮮甜,魚肉細嫩✨蒜蓉粉絲蒸聖子王聖子王份量十足😍新鮮、肉質鮮嫩,粉絲永遠同蒜蓉最夾,加上蟶子王嘅鮮味,超滿足✨芥辣牛柳粒牛柳粒炒過後再輕輕炸過,外皮微微鬆脆,又keep到牛肉的嫩滑,估唔到同芥辣醬咁配合,有一種獨特嘅香辣風味,仲有琥珀合桃 伴碟,香甜又脆口,可以解辣🌶️✨好味醬烤骨到底係好味,醬烤骨/定係好味醬/烤骨呢😁?類似東坡肉口感,肥瘦相間,個醬甜甜地,肥肉喺入口即溶,超好味🤤✨芥蘭爽肉煲用砂鍋上,上枱後店員會將芥蘭同豬頸肉撈均,令食物平均受熱,好有鑊氣!芥蘭好爽口,唔怪得叫爽肉煲👍🏻整體黎講食物味道唔錯!為左好味醬烤骨店,一定會返黎食!店員服務好周到,周我地有講有笑,超級nice☺️🫶🏻
✨冰火辣魷魚(冷盤)
鮮嫩嘅魷魚搭配辣椒同香料,又香又辣又清爽,好開胃

✨金豪和味雞
類似貴妃雞,雞肉嫩滑🐔真係好和味😋

✨清蒸海上鮮
石斑魚以清蒸嘅方式呈現,保留咗佢嘅的
原汁原味,石斑魚好鮮甜,魚肉細嫩

✨蒜蓉粉絲蒸聖子王

✨芥辣牛柳粒