2010-08-22
大概六點九去到,,仲未有好多人,所以唔洗等位.2個人去食,,一坐落張枱度,佢就搬多張椅黎俾我地擺野,,服務真係幾好佢有個2人餐($168),,有4款菜式........因為我地驚食唔曬,所以散叫,,叫左兩樣野 椒鹽鮮魷 ($48) : 很大碟,,粉漿薄,,很好味,,,唔同酒樓個D鮮魷咁硬...佢個D一咬就硬得開,,唔入去長洲真係食唔到咁好味的椒鹽鮮魷. 鼓椒炒蜆 ($58) : 都係好大碟,,好好味...不過間中會食到少少沙,,但係已經好過其他餐廳好多,,, 有D餐廳,,我一食落去就成口沙,,,,呢度個D已經係好好...... 而且只係有一,兩粒冇開到.仲叫左一碗白飯($6),,,白飯過得去啦,,因為同一碗飯的軟硬度不一,,,可能因為太多人等位,,佢地好忙,,我叫左一碗白飯,,佢冇攞黎,,之後我問第二個,,碗白飯之後都好快到我地係坐出面個D位,,D枱好近,,食食下會滿頭大汗,,有D熱&''局''呢度係冇加一,,埋單$112,,抵食
呢度係冇加一,,埋單$112,,抵食