今次真係𝐆𝐆了🤭俾我發現到依間好味 • 足料夠份量 • 親民價既餐廳🍽️可能依一刻你會有個疑問🤔️咁正👍🏻點解我話𝐆𝐆了?🧐因為店家炸雞🍗有勁多口味選擇🤩我要食好多次先可以食得晒全個𝐌𝐞𝐧𝐮囉🤰🏻不過食飽先有氣力減😌我都係食多𝟐件先啦😋~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪炸雞 ($56/細 • 5件)即叫即炸,炸漿皮薄薄鬆脆💥雞肉唔會炸到好乾,仲係無骨啖啖肉😙而口味有成𝟏𝟓款選擇,港式🇭🇰 • 泰式🇹🇭 • 美式🇺🇸 • 韓式🇰🇷..,有辣有唔辣,實揀到款岩自己🤗(𝐂𝐚𝐬𝐡𝐢𝐞𝐫落單枱張𝐌𝐞𝐧𝐮📖)有藍點既係點醬款式,其他口味就係混合好。我外賣🥡怕醬汁令到雞皮淋晒,所以我就揀左(點醬款)港式沙嗲🤎醬汁稠身 • 好濃郁,有早餐沙嗲牛感覺,夠晒本地特式🇭🇰.▪煙燻黑椒牛肉飯 ($58)多數係沙律🥗 / 包類🍔先出現既煙燻牛肉,襯其他主食又得啫,不過當日太早,未有飯,感謝店家肯俾我轉意粉🍝意粉加左蒜蓉炒過,勁香🧄牛肉份量🥩多到數唔到有幾多片😳淡淡煙燻香,黑椒味好出,唔會好韌 • 有少少咬口,底仲有沙律菜🥗.▪煙燻鴨胸卷 ($52 / $67升級版)話左
今次真係𝐆𝐆了🤭
俾我發現到依間好味 • 足料夠份量 • 親民價既餐廳🍽️
可能依一刻你會有個疑問🤔️咁正👍🏻點解我話𝐆𝐆了?🧐
不過食飽先有氣力減😌我都係食多𝟐件先啦😋

炸雞 ($56/細 • 5件)
炸雞  -  細
炸雞  -  細

▪煙燻黑椒牛肉飯 ($58)
煙燻黑椒牛肉飯
煙燻黑椒牛肉飯

▪煙燻鴨胸卷 ($52 / $67升級版)
話左食飽先有氣力減肥💪🏻揀左升級版(肉既份量𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞上🆙)
可自選醬汁 (𝟒款免費🆓 : 千島醬🧡 • 墨西哥蕃茄醬🍅 • 青檸蒜香🧄 • 自家製沙律醬㊙️)或 可(加+$𝟏𝟓升級)牛油果醬🥑
揀左配🍋青檸蒜香汁🧄,酸酸地中和煙燻鴨胸🦆本身鹹香味,卷內餡料仲有雜沙律菜 • 紫洋蔥…食完𝐊𝐞𝐛𝐚𝐛🌯好飽肚。
煙燻鴨胸卷-升級版
煙燻鴨胸卷-升級版

▪小食套餐
包埋野飲(罐裝汽水),最平既只係$18會唔會太超值?
▫️炸魷魚鬚($28 • 小食套餐)
▫️細地瓜球 ($18 • 小食套餐)
同樣都係即炸,脆卜卜✨ 魷魚鬚🦑易咬,地瓜球🍠外層𝐐𝐐。
炸魷魚鬚
細地瓜球

🔺店家以外賣🥡為主,亦有𝟐個堂食座位🪑
🔺買滿指定金額,會有免費外送服務🛵(*多人套餐不包括在內)
外賣自取