2020-04-03
黎到油麻地,梗係要幫襯下黃店~呢度好早已經要度體溫,確保冇人發燒先可以用餐~~ 店員話仲有liveband 可以聽住歌食野,schedule睇番佢地個社交平台就知~不過受疫情影響都可能未必有住~我地叫左兩個set分別係burger同牛扒~餐湯就係磨菇湯! 好香濃磨菇味!認真唔錯~Burger配上薯條,薯條夠哂熱熱辣辣,一上枱唔好急住食如果唔係會辣親~burger夠哂大份同件肉都好Juicy! 牛扒叫左西冷7成燒,勁juicy! 勁有牛味! 超正!配埋Mustard 都唔會蓋住左牛既香味! 飲品叫左特濃朱古力,好香朱古力味~~仲有好多cream係面,夠哂邪惡!甜甜品叫左Blueberry cheesecake 同埋桃味雪芭,蛋糕夠哂cheesy 雪芭勁特別,用成個桃黎整!呢餐以甜品作結實在係Perfect!
黎到油麻地,梗係要幫襯下黃店~
呢度好早已經要度體溫,確保冇人發燒先可以用餐~~