2019-01-31 51 瀏覽
今日同媽咪去咗附近食車仔麵做晚餐, 試下呢間開咗唔係幾耐嘅臨記車仔麵入到去d位都幾闊落,有好多嘅卡位, 因為新裝修冇幾耐環境都幾好, 仲可以睇到水吧同埋裏面整嘢食嘅情況我哋叫咗兩個車仔麵一個小食同兩個嘢飲, 因為畀啲圖片吸引住好多餸都好想試, 兩個人不知不覺就叫左成十一樣餸。。。haha我叫咗一個米線配傳統湯, 唔使加錢要咗個細嘅辣醬另一碗就係幼麵配傳統湯, 佢呢度嘅傳統湯幾甜幾好味餸呢我哋就要咗牛舌片, 自製鮮竹卷, 溏心蛋, 回味豬大腸, 酸齋,蘿蔔, 脆味豚爽肉, 瑞士花香雞翼尖, 豆卜, 韭菜, 酸菜另外要左一個好特別嘅小食油炸鬼雞翼另外要咗杯凍檸茶 同埋一罐可樂 都只係加七蚊我自己覺得呢度嘅溏心蛋超級好味好流心, 我估應該係日本蛋因為個蛋黃係橙橙哋色最令我驚喜嘅係脆味豚爽肉, 佢係另外上嘅, 真係好爽脆另外佢嘅 瑞士花香雞翼尖都好出色, 食得出有啲桂花嘅味道呢度有太多特色嘅小食, 我哋叫咗油炸鬼雞翼 真係好得意, 就好似食緊油炸鬼再加配雞翼, 雞翼又唔會太老仲好juicy下次再嚟, 打算試下佢嘅惹味㗎哩魷魚, 見到隔離枱食好似好好味
我叫咗一個米線配傳統湯, 唔使加錢要咗個細嘅辣醬
另一碗就係幼麵配傳統湯, 佢呢度嘅傳統湯幾甜幾好味
另外要左一個好特別嘅小食油炸鬼雞翼
另外要咗杯凍檸茶 同埋一罐可樂 都只係加七蚊
另外佢嘅 瑞士花香雞翼尖都好出色, 食得出有啲桂花嘅味道
2019-01-29