2008-06-06
今日放工去食意粉,諗住之前去過朗豪坊果間Suzuki食過覺得好味,所以今日專程帶埋我阿媽去!點知出乎意料之外咁“難吃”!!!!叫左1個所謂北海道芝士蟹飯大約70幾蚊,點知係極度淡而無味!!!!!一D芝士味都冇,凈係得個白汁同飯撈埋,同有兩舊像似蟹柳既物體!!完全唔點!!最後搞到我要問Waiter拎7味粉先可以再食落去!另外仲叫左軟殼蟹墨魚汁意粉,之前因為食過覺得好味,所以今次再叫。味道都Ok既,同之前差唔到,意粉彈牙,值得推介。最後再叫左個炸墨魚咀30-40令蚊到,但點知墨魚細粒同10舊都冇,仲要附送埋薯條,擺明只係想填滿個籃!印象中,之前系旺角果間係純墨魚,冇跟薯條既!唔知點解而家咁搵笨!埋單205蚊!!Tips都俾唔落!!!以後一定唔再去!

埋單205蚊!!Tips都俾唔落!!!

以後一定唔再去!
  • 軟殼蟹墨魚汁意粉