2024-09-08 1178 瀏覽
今日下午去咗啲人話嘅世一巴斯克芝士蛋糕。我去到嘅時候一個人都冇,我要左一個巴斯克芝士蛋糕同埋一杯matcha。我上咗樓上2樓,我食完個甜品嘅時候佢就開始收咗我的碟。我就諗佢好似想我快的走。點知我出到嚟門口見到原來有10幾人排隊,唔怪得知佢想我快啲走。好在我都好快食完就走啦。☺️☺️我都唔想阻到其他人食佢哋美味的蛋糕。估唔到真係咁多人嚟食🍰。蛋糕試下世一芝士🧀蛋糕。蛋糕好有空氣感。芝士蛋糕嘅酸味都幾好,但係芝士味呢就唔夠濃Sandwich 個餅其實都係幾特別。試咗一啖之後,覺得有一啲好熟悉嘅感覺。係光酥餅嘅味道。Cafe係簡潔嘅。不過個🍵就普普通通。但蛋糕係幾好食嘅可以再試
芝士蛋糕嘅酸味都幾好,但係芝士味呢就唔夠濃
  • Vanilla  burnt  cheesecake
  • Matcha  Latte