2021-10-18 2449 瀏覽
因為已經冇做Playt 同埋海逸嘅會員,呢排想食自助餐都唔知去邊度好,因為冇左優惠覺得食自助餐幾唔抵。屋企人就推介左我嚟呢間紅煙窗餐廳,話性價比幾高。因為係有人推介,所以已經知道大約有啲乜嘢食,亦都知道佢冇提供生蠔同埋蟹腳。雖然呢兩樣都係我鍾意食嘅嘢,但係佢午餐自助餐都有龍蝦係幾少有。這間餐廳好耐之前嚟過,比我嘅感覺麻麻地,因為比較殘舊。而家新裝修咗,成個感覺唔同晒。而且職員全部都好有效率,收碟好快。比起好多五星級酒店嘅自助餐服務更好。唔會話食完嗰啲碟喺側邊擺着冇人收。其實食物嘅種類唔算特別多,主要係有龍蝦食而且折咗唔洗三百蚊一位,又坐得舒舒服服,啲食客又唔會太嘈,又唔會爭嘢食,而且冇一樣野需要排隊。所以十分滿意。甜品冇專人整pancake窩夫,疏乎厘之類,只有甜品櫃裏面嗰啲蛋糕仔,全個嘅蛋糕亦只有二款,甜品係比較訊息,食返杯雪糕就算。如果想有七五折,記得早一日之前訂位。

這間餐廳好耐之前嚟過,比我嘅感覺麻麻地,因為比較殘舊。

如果想有七五折,記得早一日之前訂位。