2011-10-03
期實無大期望,因為通常食韓國燒烤,自己Grill,好少出事.....前菜連大豆牙菜都無,已經覺得奇,出比你食的亦很一般。問到何解無大豆牙菜,話要order $18 一碟,我地都唔介意,所叫的大豆牙菜好可惜淡而無味,好失敗!初初只叫了個$138 的牛肋骨,因為未來過這裡,唔知份量,想試清楚的先再order,portion 細到不得了,成碟得6/7片勁薄又小得可憐的牛肋骨肉,每片大概得2.5comX4cm 左右。卒之叫多個所謂$238牛肋骨皇,份量好了些些,但味道也只是很一般,並無驚喜。order個XX海鮮湯,order 時好似唔想人叫咁,同我地講要大概45 分鐘,我地話邊食邊等無問題,以為會特別的,要45 分鐘prepare,最後其實20分鐘就黎到,但係湯就得個"咸"字!!小蜆8/9隻,青口1隻,得一粒細過我手指頭的蝦,幾隻魷魚,甚麼鮮味也沒有!個經理友話同我地分個湯,得兩個大人,竟可以把所有蜆分去一個大人碗湯!!我有小孩,之前叫了少辣,辣度並未覺有減。牛肉石頭飯,也是很一般,牛肉貴也不應少得無影,food court 食的石頭飯水準一定好過這裡。因為飯帶辣,要叫個白飯比小孩,碗白飯好明
前菜連大豆牙菜都無,已經覺得奇,出比你食的亦很一般。
因為飯帶辣,要叫個白飯比小孩,碗白飯好明顯太多水,爛到不得了。
唸住咁多野唔得,想叫的紫菜比小孩包黎食,紫菜又話無!!
全餐遺一覺得味道好些的就得半條燒鯖魚。
Staff 好明顯大部份無經驗Part time,成晚四處有食客舉手追order, 唉......
兩大一小食了差不多$800,試過一次就夠。同一個價錢去對面間新店一定食得好滿足。