2022-03-30 933 瀏覽
🇭🇰天鴻燒鵝飯店·難得去一次元朗 所以我哋嗰日係元朗食同買咗超多嘢😍😍之後我地行完山見都夜啦 就決定係元朗買埋外賣返屋企食 之後我地係佢臨收舖既時候狗衝左過黎 俾我哋買到最後一份燒鵝 開心🥳·上裝例牌$140因為佢地淨返最後一份 所以佢地仲免費送咗啲叉燒俾我哋🤩之後佢個燒鵝真係超級高質 大家睇相見唔見到佢個光澤 佢係我哋外賣攞到返屋企都仲係勁好食😋佢個炭燒味勁香 而且佢個燒鵝肥瘦比例好好 完全唔會柴 而且佢個皮燒到好香 一啲都唔會覺得肥膩 我哋係輕鬆K.O.晒成盒🤣🤣之後估唔到佢個叉燒都勁有驚喜 佢係超juicy 而且佢個調味好好 又係完美嘅半肥瘦 我地食得超滿足🤤·#rbyeat#rby港式#rby元朗·📍元朗建業街88號仁義大廈地下D舖
🇭🇰天鴻燒鵝飯店
上裝例牌$140