2015-08-24
朋友生日, 有人提議在這裏訂蛋糕上佢屋企切, 我們8個人訂左一個大SIZE的, 本來係想食甜薯的, 但原來要冬天先有, 咁店員推介伯爵茶, 我們就訂左呢個試下啦.因為係24小時落單的, 所以3點先可以攞, 店子小小, 但裝飾很別緻, 一入去就有好香的味道, 係茶的味道呀, 還有曲奇餅, 咖啡的, 蛋糕是好多味道的, 朋友話食過柚子, 都好FRESH好好味, 個CREAM係一點也唔漏的呀.我們的蛋糕好大個, 好靚呀, 係有一個生日牌, 奇異果及士多啤梨, 還有朱古力味的馬卡龍, 每件的份量也相當多, 一切開好香伯爵茶的味道, 蛋糕好軟好軟的, 入口好輕的感覺, 蛋糕係有三的, 每層中間有少少的CREAM, 唔會好多, 那忌廉一點也唔甜, 一點也唔會好漏呀, 好好味, 真的係冇介紹錯呀. 朋友話馬卡龍都做得好好, 唔會好甜的.