2018-02-11
Dingding既第一次寫食評就俾左呢間啦😊真心覺得呢度服務好好,野食又好味今日星期六,預期會等位,但估唔到等一陣就有位啦!😊平時有食開其他分店既,但希慎呢間新開張,終於有機會,同ding媽過黎試下啦!自助區有好多選擇,多到一入黎,個心不自覺"哇"左一下,同ding媽即刻互望😍😍!入到坐位,員工好好牙,提示我地台面既大碟岀面拎蔬菜,食物😊當晚我選擇左牛小排套餐,鍋底同肉類到左我地台面時,有位著黑色衫好好笑容既姐姐仲提示我地小心鍋邊熱,肉類唔夠仲可以再添加😊好窩心!真心要讚一讚呢位姐姐,香港好多服務行業已經好少人可以做到咁好服務,笑容又好😊👍🏻👍🏻(我同ding媽都有留意到佢,真係對個個客人都咁好嫁👍🏻)到左差不多時間食飽飽,休息緊時,笑容好好既姐姐仲主動同我地講,有甜品雪糕糖水😋呢一餐飯內,我同ding媽食得好滿足!其他員工都好好,但當然笑容好姐姐既服務就題外話:仼食緊係即場食,有咩理由拎得走!就算係誤會,你都無需咁大反應!人在做,天在看!人地都係打份工姐!講左唔好意思,仲要咬住人!唉。。香港人真係壓力大!(以上個人感想,絶無其它意思)笑容好好姐姐,加油,支持你!💪🏻不過笑容好好姐姐個
題外話:仼食緊係即場食,有咩理由拎得走!就算係誤會,你都無需咁大反應!人在做,天在看!人地都係打份工姐!講左唔好意思,仲要咬住人!唉。。香港人真係壓力大!(以上個人感想,絶無其它意思)笑容好好姐姐,加油,支持你!💪🏻不過笑容好好姐姐個樣真係好似"麥美x"希望佢唔好介意啦