2018-04-02
終於食到呢間💁🏻♀️講左好耐又就左好耐終於食到啦🤗😭由網上經營lamlamli_bakery一直人氣高企到而家開左地舖,真係睇住佢愈做愈大,好評如潮😍✨我相信ιg界好多人都會羨慕呢個後生既老闆🙆🏻♀️🙆🏻♀️咁多人讚嘅千層蛋糕係咪真係咁好味?我可以同你地分享下啦😎.去到店外大約2:00,都有幾個人排我前面,一條人龍都ғυll了,因為小店都唔算大,但都有幾個堂食 既位!我買完就揀左堂食!但好多個都外賣👅一人做餅真係見唔易既事!每日數量不限同款式都唔同!堅持兩個字好重要當日同朋友購買了三件抹茶流心、朱古力流心、伯爵茶✨✨$32/ 件切件蛋糕約$32至$35一件其實真係相當抵食啊我覺得.千層蛋糕對比lady м 較細!獨食兩件其實都可以😂😂💁🏻♀️伯爵茶千層蛋糕(HKD32/件)有茶片淡淡嘅酸味老闆話伯爵茶濃到一個味先有呢個效果㗎!整體清清地但Earl Grey味好出眾!真心講茶味比起Lady M更濃好好食! 好食過流心雖然流心都好食😂😂😂💁🏻♀️朱古力流心千層蛋糕(HKD32/件)可能對佢期望最高但反而3件之中呢件最失色呀!味道不夠濃!但流心效果都足夠!好彩有層厚厚嘅朱古力粉調調味😌😌💁
咁多人讚嘅千層蛋糕係咪真係咁好味?我可以同你地分享下啦😎
切件蛋糕約$32至$35一件其實真係相當抵食啊我覺得
千層蛋糕對比lady м 較細!獨食兩件其實都可以😂😂
💁🏻♀️伯爵茶千層蛋糕(HKD32/件)
💁🏻♀️朱古力流心千層蛋糕(HKD32/件)
💁🏻♀️抺茶流心千層蛋糕(HKD32/件)
救命個Cream好滑!呢度既抺茶味真係濃郁好多💙佢係用大牌子既抺茶粉去製作的!所以好香好甘會知道係用靚嘅抹茶粉😋
三件既班戟皮好薄,每塊做得平均食落柔軟大約有15層至20層😍😍😍忌廉真心好幼滑唔會覺得好heavy!買完蛋糕即刻食係最原汁原味既
老實說第一次食到咁好食既千層蛋糕aн😋 真心好正!
⚠想食呢間其實都係訂左穩陣啲架!但佢d單好似黎緊3-5個月都好ғυll咁!walĸ ιn就記得☑逢星期一休息呀
營業時間:星期二至日:13:00-19:30