2024-12-10
趁住weekend去咗葵涌KCC嗰度食好嘢,8樓有間Cafe餐廳環境好開陽,而且幾舒服。我見佢lunchtime Menu都有好多選擇,所以就同朋友喺度食啦~整體都非常之唔錯好好味😍🌟西班牙黑毛豬鞍呢個黑毛豬安認真豬味好濃郁,而且非常之厚切,食落去真係覺得好正。而且佢個調味好啱啱好,再加上烤埋嘅蔬菜,整體嘅味道好融洽!🌟珍寶至尊烤菇手打美國牛肉雙層芝士漢堡配薯條呢個芝士漢堡非常之有驚喜,原本以為都只係普普通通嘅漢堡,但係佢嘅肉質非常之正,而且咬落去充滿肉汁,仲有好新鮮嘅蕃茄同埋生菜喺裏面,令到口感好豐富。再加上佢嘅薯條超級有薯味,加埋佢嘅黑松露醬真係好好味🌟焦糖咖啡飲品方面,佢嘅選擇都好多,而我就揀咗呢杯焦糖咖啡。飲落去其實甜度啱啱好唔會過分地甜。而且咖啡味道濃郁都好唔錯。🌟丸久小山園抹茶而且抹茶都有好幾款選擇我當中就揀咗呢一款! 味道濃郁~整體餐廳嘅嘢食同埋嘢飲選擇,不單止非常之多,而且質素好唔錯如果想搵個地方舒舒服服傾吓偈嘅話我幾推薦呢一度!
🌟西班牙黑毛豬鞍
🌟珍寶至尊烤菇手打美國牛肉雙層芝士漢堡配薯條
🌟焦糖咖啡
🌟丸久小山園抹茶
而且抹茶都有好幾款選擇我當中就揀咗呢一款! 味道濃郁~