2021-12-29 128 瀏覽
今日喺尖沙咀發現一間好好食嘅日式鐵板燒餐廳 所以想同大家介紹一下 呢度環境ok 嘢食就非常之高質素賴尿蝦頭先第一樣嘢呢就係呢個瀨尿蝦 呢個賴尿蝦係好大隻嘅 因為喺鐵板燒出嚟嘅關係燒時候喺個場都聞到好香嘅香味 上到嚟嘅時候個香味仍 繼續四散 放入口嘅時候 啖啖肉 非常之好食 肉質嚟講亦都好好花螺呢個花螺分量好多 同埋佢出嚟有少少辣味嘅感覺 所以都好惹味 我自己覺得小食慢慢食下食下都係好享受日本和牛薄燒呢個用咗日本和牛做出嚟 再加上佢哋 薄切嘅功夫好犀利 所以一件和牛 砌得好薄 出到嚟個效果就係真係入口有種溶化嘅感覺 融化嘅味道牛肉味就會喺呢個時候帶出嚟日式炒野菜呢個日式炒野菜作為唯一一個 蔬菜 亦都係好好食好香 估唔到呢個價錢分量都唔少

賴尿蝦

花螺