2021-05-30
係天后行街,見到呢間餐廳超靚,d音樂又有feel,就即刻拉左男朋友入去🥰🥰睇左下menu,原來係日式西餐清酒BB八爪魚焗生蠔$110焗蠔個size都幾大粒,上面既八爪魚有濃郁既wasabi味,感覺好新鮮!黃金流沙鹹蛋黃脆雞翼$98本身就好鍾意食雞翼,又鍾意食鹹蛋黃,所以點呢個真係完全冇得輸🤣🤣雞翼炸到好脆但唔油膩,表面滿滿鹹蛋黃既鹹香真係令人食唔停口🥺蟹膏茄汁黃金軟殼蟹有機意粉$178平時食意粉最怕就係唔夠醬,呢個意粉既醬就多到令我好開心🤣🤣蟹膏既鹹鮮同茄膏好夾,個軟殼蟹都好大好新鮮秘製清酒海膽牛油醬燒波士頓龍蝦配日本鮮海膽及鮮味日式蟹子$265龍蝦有炭燒既香味,新鮮彈牙😋配菜係挖空薯仔,入面有流心蛋,配上表面海膽,好好食😱together we joy$120用左tequila ,stella bear,grapefruit juice,酸酸甜甜幾啱女仔飲🥰
清酒BB八爪魚焗生蠔$110
黃金流沙鹹蛋黃脆雞翼$98
蟹膏茄汁黃金軟殼蟹有機意粉$178
龍蝦有炭燒既香味,新鮮彈牙😋
配菜係挖空薯仔,入面有流心蛋,配上表面海膽,好好食😱
together we joy$120