2014-02-13 11462 瀏覽
黎到iSquare唔知食咩好, 記得食過一次都唔錯, 於是再黎過啦。我地3個人,前菜有6款, 泡菜,白蘿蔔,黑豆,豆芽, 生菜,沙律。 沙律麻麻,好多沙律醬,感覺不太韓式。泡菜湯鍋:有唔少泡菜,3件豆腐同意料之外既兩舊排骨。湯既味道都唔錯。湯就夠熱,白飯只係微暖,太濕,腍到一舊舊咁。排骨一層肥一層瘦,都OK。紅辣椒炒豬肉:好甜,甜多過辣,全部豬肉都係9成肥得1成肉,而且肉好嚡。炆牛肋骨:都幾大碗,全部都係肉,都幾surprise咁大份,配菜得兩細舊白蘿蔔,我寧願冇咁多肉,平衡D會好D。炆牛肉個汁味道甜甜地都可以既,但太稀,牛肉完全唔入味。牛肉好嚡,都幾差。環境幾靚,居高臨下,位亦夠闊,但食物質素有待改善。

環境幾靚,居高臨下,位亦夠闊,但食物質素有待改善。

2014-02-13
5 分鐘 (堂食)