2024-07-15
今日公司包場食燒肉,本身都係件開心事來嘅,因為我本人都好鐘意好鐘意食燒肉。一入到來,坐低見到個爐咁細都已經預左一次過燒唔到咁多野食,不過呢點無所謂,因為火力夠猛,比出面大大個爐但邊位完全無熱力好D。火力較到5都燒得好快好快。醬汁只有無味燒肉汁同粉紅岩鹽,唔知點評價。肉品本身有唔同汁可以揀,不過食唔出。今日食美國安格斯封門柳放題,D肉上檯其實都OK,唔覺有異味有乜,但燒熟左先知出事。D肉咬極都唔爛,仲要唔係得一兩舊係咁,我食左咁多舊都係超級難咬,食到最後我咬一兩下就已經放棄咬唔落要吐出來。只有一款唔知咩牛係入口即溶,對比之下係極好食。我食咁多次燒肉係第一次食到差唔多舊舊肉都有筋,真係大開眼界。豬肉只有腩肉同豬頸肉,算正常嘅,如果早知我就唔食牛只食豬。甜品唔著墨,雪糕正常,蛋糕類一般,超級細舊。前菜一般水準,應該都係整定個D。侍應服務OK,收碟快,而且態度無唔好,都OK。今日食到一肚氣,我一向唔寫食評都要上來寫第一篇食評。但我食完睇食評,見到呢間野咁多正評就忍唔住諗,係咪大家都食到D我食唔到嘅肉呢🤔 真係唔知喇
侍應服務OK,收碟快,而且態度無唔好,都OK。