2019-09-30
• Shake ‘Em Wings🐥•💵Price: $68🍴Food: 4/5❤️-呢個小食幾特別,一黎只係比左三兜味粉同一個紙袋我(swipe left睇相)🤔跟住發現原來紙袋係比我用黎shake shake既,三隻味分別有四川辣椒、紫菜同鹹蛋黃味,我輕輕有試到少少鹹蛋黃粉,食得岀個味既不過有少少假咁。最後無辣不歡既我揀左四川辣椒黎shake,食落味道好match,唔算太辣,好香口!個雞翼有少少似香烤雞翼咁,幾好食,不過呢個價錢得四隻咁細隻,有啲唔抵😶-• French Fries🍟•💵Price: $48🍴Food: 4.5/5❤️-薯條炸得好香脆,熱辣辣🔥面頭既bbq粉令到食落好惹味,然後咪睇佢一兜仔好似好少咁,食下食下發現其實都幾多架個分量,所以比起個雞翼我覺得呢個就抵食好多喇!👍🏻除左有小食之外,其實呢度最抵係佢個happy hour!紅白酒、啤酒都係$40杯咋,放工過黎chill drink食下snacks都唔錯架🤘🏻
💵Price: $68
🍴Food: 4/5❤️