2024-06-19 40 瀏覽
🥘香濃麻辣湯麻辣燙呢個係好濃好辣既湯底!味道好鹹香,但係食得太多都會好鹹好辣!佢個味道好濃,我哋叫嘅手工麵都掛滿咗湯汁!呢個絕對係重口味人士之選! 🥩麻辣牛展牛展煮得好軟,好入味! 佢個醬汁唔算太油,食落去真係好香好好味! 🍮彩虹冰粉呢一個係一個必叫嘅甜品!就咁睇視覺上嘅效果已經好吸引,好適合打卡啊個彩虹樣!佢個冰粉好清甜好凍,上面鋪咗紅豆,黑芝麻,酒糟,提子乾,同埋小丸子加上香脆嘅花生碎,無論味道同口感都好豐富!暫時係我食過咁多個冰粉入邊最好食嘅一間!有驚喜! 必點!🥓黃金脆炸小酥肉份量好足夠,亦都好香脆,但係上菜嘅時候放涼咗。我攞咗呢一個炸小酥肉去浸一浸 D熱既麻辣湯食,即刻好食左! 🫔紅糖糍粑呢一度嘅紅糖糍粑真係炸得好好味!平時去大陸食過嘅紅糖糍粑都比較幼細,好似薯條咁粗,但係呢一度嘅紅糖糍粑真係好大嚿,好粗,口感一流!佢炸得好好,外脆內軟,糍粑軟糯度非常適中!再裹滿咗好香嘅熱紅糖醬,真係好好食!

🥘香濃麻辣湯麻辣燙

🥩麻辣牛展