夏天熱辣辣,一入座就拎左2杯同就放左三小碟前菜,有泡菜、芽菜同麻辣青瓜仔。🌟韓式便當 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗲𝗻𝘁𝗼本身未諗到食咩,望到隔離枱叫韓式便當好似𝘢𝘭𝘭 𝘥𝘢𝘺 𝘣𝘳𝘦𝘢𝘬𝘧𝘢𝘴𝘵 咁咩都有就即刻想抄,便當有我最掛著既紫菜包飯,而且份量都唔少,飯卷入面包左好多料,口感豐富,如果係紫菜上面再查𝘥 芝麻油就仲正啦。除左紫菜包飯之外仲有我必叫既炸雞,有2大舊,比較特別既係佢淋左𝘥 柚子汁係上面,酸酸地再加上好脆口既雞肉,個配搭幾清新。個盤既中間仲有泡菜同埋沙律。見到有兩塊薄餅咁既野,一咬落去係甜既,個𝘵𝘦𝘹𝘵𝘶𝘳𝘦 煙煙韌韌幾好味,裏面仲有𝘥 朱古力同𝘤𝘢𝘳𝘢𝘮𝘦𝘭?!! 原來係韓國既煎糖餅! 諗著甜品留番個最後先食,但凍左反而有少少硬,所以下次要襯熱食左先。🌟韓式炆牛肋條飯 𝗕𝗿𝗮𝗶𝘀𝗲𝗱 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗥𝗶𝗯𝘀 𝗥𝗶𝗰𝗲 牛肋條係成個石鍋咁上,白飯另上,不過唔係條其實係肋粒,份量都好多🤣一粒粒仲易食添。湯頭幾甜,非常下飯。而且入面既紅羅白同白羅白都炆得超淋!☺️🌟泡菜煎餅 𝗞𝗶𝗺𝗰𝗵𝗶 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲𝘀 呢間既泡菜煎餅同平時食開既有d唔同,唔係加左好多泡菜碎,比較偏港式既咸薄撐🫓不過塊塊都

🌟韓式便當 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗲𝗻𝘁𝗼

🌟泡菜煎餅 𝗞𝗶𝗺𝗰𝗵𝗶 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲𝘀
呢間既泡菜煎餅同平時食開既有d唔同,唔係加左好多泡菜碎,比較偏港式既咸薄撐🫓不過塊塊都係滿滿泡菜汁,如果唔鐘意食泡菜但又鐘意果陣酸酸辣辣味既就要試下呢個啦。另外都有提供醬汁點😍重口味既我表示喜歡

🌟芒果生米酒 𝗠𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗠𝗮𝗸𝗴𝗲𝗼𝗹𝗹𝗶 𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹
大熱天時飲呢個好爽,甜甜地超易入口

🌟草莓乳酪沙冰 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 𝗦𝗺𝗼𝗼𝘁𝗵𝗶𝗲𝘀
呢個個賣相勁靚,同埋好大杯🤭最頂係yogurt 蓋,拌埋下面d沙冰同士多啤梨醬😍正呀

📍 梨泰院 𝐓𝐡𝐞 𝐈𝐭𝐚𝐞𝐰𝐨𝐧 𝐊𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐁𝐚𝐫