2024-03-20 36 瀏覽
成日經過銅鑼灣蘭芳道,都會見到一間好搶眼門牌嘅西餐廳,終於走咗入去試!裡面木系嘅裝修,有家嘅舒服感覺。餐廳主打西日fusion菜,又睇下有咩特別菜式?兩款頭盤都開胃醒神,蟹肉牛油果多士、澳洲牛肩肉配無花果多士,兩款都酸酸甜甜,勁易入口! 蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒,上菜時煙霧彌漫,非常有氣勢,而且份量非常之大,配菜都烤得好出色,配埋蘋果蓉去食味道更有層次,我鍾意!16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵,豬腩完全唔覺得漏!所有食物我都好滿意👍🏻Mozy嘅dinner set 都係由$188-$368,性價比極高!聽講場內仲有個outdoor位可以開小型party,下次一定要帶埋朋友嚟encore!