黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2024-07-11 454 瀏覽
三味鐵板A5和牛鵝肝有和牛大約有4塊~都好厚切!食落去入口即溶~!🤩🤩🤩果然係A5和牛啊!❤️而側邊亦都有鵝肝~煎到好香!配埋有麵包超級脆!中和鵝肝嘅嗰種油~成個好Perfect!喺口裏面口感好滿足~亦都好豐富!而側邊亦都有個蔬菜牛卷🥰嗰個都好fresh~好好食!整體嚟講好抵食,因為材料都幾多❤️黑糖啤酒拉麵一開始同朋友都以為呢個係啤酒拉麵,點知原來係呢間舖頭自己原創嘅冷麵😆佢浸住黑糖而再加埋上面有忌廉嘅一個配搭,令成個感覺就好似食緊意粉,不過又可以帶到冷麵嘅嗰種Fresh加埋Creamy出嚟!我覺得係一個好特別嘅配搭!😛😛😛配菜會有蘿蔔,蔥,紫菜比大家做中和嘅作用🫶🏻手語雞翼撻望落去好吸睛,好啱打卡啊!雞翼炸到啱啱好!好脆😍份量亦都好多🥰都幾抵,因為呢啱啱炸出嚟~好香~份量又夠大!當然要叫返嘢飲作為配搭,我哋叫咗乳酸飲品同抹茶~

三味鐵板A5和牛鵝肝
有和牛大約有4塊~都好厚切!食落去入口即溶~!🤩🤩🤩
果然係A5和牛啊!❤️

黑糖啤酒拉麵
我覺得係一個好特別嘅配搭!😛😛😛
配菜會有蘿蔔,蔥,紫菜比大家做中和嘅作用🫶🏻

手語雞翼撻
望落去好吸睛,好啱打卡啊!
雞翼炸到啱啱好!好脆😍
份量亦都好多🥰
都幾抵,因為呢啱啱炸出嚟~好香~份量又夠大!
當然要叫返嘢飲作為配搭,我哋叫咗乳酸飲品同抹茶~