2024-06-04
位於英皇駿景酒店25樓,點解之前黎Staycation發現唔到嫁🤣Bar 既裝修好氣派,好似置身歌劇院咁💁🏻♀️想睇景可以坐outdoor area☺️✨芝士拼盤 · $248有4款唔同濃度既芝士,產地分別黎自意大利🇮🇹、希臘🇬🇷同荷蘭🇳🇱由淡試到濃,配埋蜜糖🍯、提子乾、橄欖連同餅乾一齊食,會有唔好感覺✨西西里肉丸焗薯皮 · $138大量真蕃茄醬係薯皮同肉丸上邊😛肉丸唔係ikea果啲,食得出係手打肉丸嚟🙂↕️薯皮size亦比想像中大😆✨Riesling · $128好難得有bar會有glass既Riesling🙈推薦比鍾意甜小小又冇咁dry既白酒女仔🙂↕️✨Bespoke · $198Bartender 發板💁🏻♀️講低你既要求Bartender 就會發揮佢既大創意🙈當日我地要求清新啲,refreshing啲既口味。就整左青瓜口味既cocktail🥒中曬我地想要既
✨芝士拼盤 · $248
✨西西里肉丸焗薯皮 · $138