2023-06-24
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧No money so lonely 係我平時比較鐘意去既餐廳之一,除咗佢哋平時嘅菜式比較有特色之外,其實佢哋嘅菜單經常性會轉或者會update一啲新嘅嘢,今次喺旺角行街行到攰之後,簡單同朋友想去食啲嘢,食物同埋飲品嘅種類都真係好多,最重要係環境呢都好有特色!泰式肉碎豬頸肉比薩 $158Pizza就食得多,泰式就真係第一次試。加入泰式肉碎和豬頸肉,豬頸肉爽口又有肉香,估唔到依個組合可以咁夾。海鹽焦糖脆脆芝士蛋糕 $68口感香滑嘅芝士蛋糕,配上香甜嘅焦糖和微咸嘅海鹽,層次好豐富。最後叫埋杯泰啡,完美嘅一餐。୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧No Money So Lonely地址: 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓406-408號舖
泰式肉碎豬頸肉比薩 $158
海鹽焦糖脆脆芝士蛋糕 $68
最後叫埋杯泰啡,完美嘅一餐。
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧
No Money So Lonely