2010-04-13 93 瀏覽
環境衛生:正門係個大魚江,好有風水feel。上到樓上感覺裝修簡單乾淨,不過就暗左少少(其實暗D都好既,唔會咁熱,不過老人家就唔係好鍾意)。喺水吧前面坐埋位後,同行既友人就話覺得好似坐喺個大走廊到食緊飯。服務:由入門口到叫餸,食飯,所有人都好友善,而且睇得出個個都好落力。味道:一睇到個餐牌就覺得自己好似去左生記咁,所以都叫左兩味黎比較下。 九杞黃沙膶:味道ok,但係黃沙膶切得太厚,而且唔夠熱,所以覺得生記好食d。 泥鯭粥:兩款好難比較。金兜記既泥鯭粥比較多泥鯭,魚味重d,且唔腥,真係唔錯。而生記既就少泥鯭不過就有肉丸,所以甜d。真係各有千秋。 豉油皇鵝腸:夠熱,不過太長,應該要剪一剪。味道幾好,係值得試架。 蓮藕餅:夠熱夠乾身,咬落幾爽又唔溜唔咸,值得推介。 菜炒聖子:唔夠熱係食海鮮既大忌,所以碟野冇人食。味道ok la,冇乜特別。有一點要提既就係大家叫餸時請逐樣叫,如果唔係d餸係會一窩蜂咁黎。
環境衛生:

服務:

味道:

蓮藕餅:夠熱夠乾身,咬落幾爽又唔溜唔咸,值得推介

菜炒聖子:唔夠熱係食海鮮既大忌
,所以碟野冇人食。味道ok la,冇乜特別。

水吧
豉油皇鵝腸