2021-09-27 869 瀏覽
#阿牛 (鴨脷洲) 📍:鴨脷洲鴨脷洲徑3號深灣軒地下2號舖 由於分咗兩台坐我淨係寫自己食過啲咩🤭🤭(懶)🎯牛舌串|$FREE 店長請呢個都超好食😋🎯二人西式晚餐|$538(⚠️絕對夠四個人食)🎯生蠔&海鮮拼盤 (可以half half 咁簡)海鮮都好新鮮~~~🎯酥炸鵝肝拼焗帶子 🤤🤤🤤🎯餐湯x3 +蒜蓉包-忌廉湯-蕃茄洋蔥-牛尾湯(👈🏻呢個係最好飲~濃郁😋😋)🎯主菜-日本殼飼黑豚豬胺 (個汁都好入味,厚厚的肉🤤🤤)-美國頂級安格斯牛肉眼扒🎯甜品(店長隨心製作~可能會日日唔同🤣🤣)🎯飲品白酒忌廉汁青口意粉|$98呢個好冇特別,冇咩味,都冇白酒味鹹豬手|$? (唔記得)呢個極級大份 超好味~~皮脆肉嫩😋😋😋有加一服務費呢間舖都係主要接附近街坊嘅生意店長好風騷,好funny 🤣🤣🤣🤣會撩每一台客聊天吹水無啦啦每一台女士都送一支玫瑰花🌹(玩具)佢問我地台有冇人今個月生日之後又送咗支紅酒俾我哋又整咗個蛋糕出嚟請我哋食又送多咗份串燒俾我哋做前菜又無啦啦free左2杯 drink 都幾有趣係個好熱情好開心嘅人同帶比全店好多歡樂店舖 style 係嗰種👇🏻👇🏻好隨心~冇咩所謂~大家開心就好⋯嗰種🤔🤔服務
#阿牛 (鴨脷洲)

📍:鴨脷洲鴨脷洲徑3號深灣軒地下2號舖

由於分咗兩台坐
我淨係寫自己食過啲咩🤭🤭(懶)

🎯牛舌串|$FREE 店長請
呢個都超好食😋

🎯二人西式晚餐|$538
(⚠️絕對夠四個人食)
🎯生蠔&海鮮拼盤 (可以half half 咁簡)
海鮮都好新鮮~~~
🎯酥炸鵝肝拼焗帶子 🤤🤤🤤
🎯餐湯x3 +蒜蓉包
-忌廉湯
-蕃茄洋蔥
-牛尾湯(👈🏻呢個係最好飲~濃郁😋😋)

🎯主菜
-日本殼飼黑豚豬胺 (個汁都好入味,厚厚的肉🤤🤤)

-美國頂級安格斯牛肉眼扒

🎯甜品(店長隨心製作~可能會日日唔同🤣🤣)

🎯飲品

白酒忌廉汁青口意粉|$98
呢個好冇特別,冇咩味,都冇白酒味

鹹豬手|$? (唔記得)
呢個極級大份 超好味~~
皮脆肉嫩😋😋😋

有加一服務費

呢間舖都係主要接附近街坊嘅生意
店長好風騷,好funny 🤣🤣🤣🤣
會撩每一台客聊天吹水
無啦啦每一台女士都送一支玫瑰花🌹(玩具)
佢問我地台有冇人今個月生日
好隨心~冇咩所謂~大家開心就好⋯嗰種🤔🤔
服務我比滿分🤣🤣🤣🤣

花花推薦指數 (5朵🌸最高):
🌸🌸🌸🌸🌸

#fapig鴨脷洲#foodie#食盡全世界#花花自私食#鴨脷洲美食#igable#hkfoodie#香港美食#朋友聚會食咩好#一啖#pancake#instafood#fapigeatallday