最近口痕想食啲邪惡煎炸嘢😈見到呢間新開嘅——🌟街頭轟炸機🌟嘅炸物有好多個系列好吸引,每個系列都想試😋所以買晚飯之餘順便買埋佢啲炸物試吓💕呢間街頭小食仲好注重食物質素,唔係預先整定,而係即叫即製作,好有誠意👍🏻而且份量又多,性價比好高🤩._./ 避風塘系列 /💛|避風塘韓國蠔|🦪避風塘炸法已經夠曬香噴噴,唔係好膩嘅炸粉,唔會遮蓋韓國蠔嘅鮮味,又要大粒,香脆可口🤩•/ 鹹蛋黃系列 /🥚|鹹蛋黃魷魚鬚|🦑濃濃的鹹蛋黃炸法爸過處整條魷魚鬚,好香濃,又唔會太膩,鹹香嘅鹹蛋黃配埋炸魷魚鬚,邪惡得來又好正😈👍🏻•/ 紫菜山系列 /💚|紫菜山薯條|🍟叫得紫菜生當然唔係浪得虛明🫣打開外賣盒真係見到滿滿嘅紫菜放咗喺薯條上面,而薯條都佈滿紫碎,又係可以encore嘅小食🤭•/ 炸物 / (自選醬汁:黑松露醬&青芥末蜜糖醬)🥬|蔬菜拼盤|🍠(茄子、番薯、芋頭、尖椒、翠玉瓜)呢個蔬菜拼盤嘅份量好多,種類都有成五款,每款都有三件,份量多好有誠意💕可以點埋醬汁一齊食,超正👍🏻我點嘅黑松露醬仲好香濃,而青芥末蜜糖醬又唔會太膩,好夾😝•/ 飯類 /🦀|炸軟殼蟹糖心蛋紫菜伴飯|🦀大大隻炸軟殼蟹好吸引🥰旁邊嘅飯都舖滿好多紫
._.
/ 避風塘系列 /
💛|避風塘韓國蠔|🦪

/ 鹹蛋黃系列 /
🥚|鹹蛋黃魷魚鬚|🦑

/ 紫菜山系列 /
💚|紫菜山薯條|🍟

/ 炸物 / (自選醬汁:黑松露醬&青芥末蜜糖醬)
🥬|蔬菜拼盤|🍠(茄子、番薯、芋頭、尖椒、翠玉瓜)
,而青芥末蜜糖醬又唔會太膩,好夾😝

/ 飯類 /
🦀|炸軟殼蟹糖心蛋紫菜伴飯|🦀
大大隻炸軟殼蟹好吸引🥰旁邊嘅飯都舖滿好多紫菜,飯亦有醬汁,唔會Dry,糖心蛋好好食好有驚喜🥚

/ 嚴選日本蕎麥麵 /
🐥|慢煮雞胸糖心蛋蕎麥麵|🍜
我最愛嘅蕎麥麵🤩呢個可以話係健康之選,夏天最啱食💚裏面配左慢煮雞胸,慢煮完嘅雞胸肉好腍身 ,肉汁鎖住喺裏面,唔會乾身👍🏻又係配埋濃味嘅糖心蛋好正呀😋
._.
@eat.streetbomber