‼️好有驚喜的𝐜𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥‼️·① [ 白玉團子x愛文芒果🥭 / 積丹雷電赤玉蜜瓜 🍈] | 「 白玉團子x愛文芒果🥭 」 係𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐛𝐚𝐬𝐞𝐝 , 有種糯米香嘅感覺❀( ⸝⸝•ᴗ•⸝⸝ )❀一飲落🥭味都真係好出,最重點係個白玉,最煙韌!!「 積丹雷電赤玉蜜瓜 🍈 」 🍈味又係好出,飲落酒精味會再重少少 。兩個水果酒會推介「 白玉團子x愛文芒果🥭 」多啲 |𓋪8.5/10•② [ 𝐃𝐀𝐑𝐉𝐄𝐄𝐋𝐈𝐍𝐆 - 𝐈𝐍𝐃𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐓𝐄𝐀 𝐆𝐈𝐌𝐋𝐄𝐓 𝐂𝐎𝐂𝐊𝐓𝐀𝐈𝐋 / 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐓𝐄𝐀 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐉𝐀𝐒𝐌𝐈𝐍𝐄 ] |「 𝐃𝐀𝐑𝐉𝐄𝐄𝐋𝐈𝐍𝐆 - 𝐈𝐍𝐃𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐓𝐄𝐀 𝐆𝐈𝐌𝐋𝐄𝐓 𝐂𝐎𝐂𝐊𝐓𝐀𝐈𝐋 」 係全場𝐌𝐕𝐏 ( ੭˙ᗜ˙)੭用咗𝑔𝒾𝓃 ℯ𝒶𝓇𝓁 𝑔𝓇ℯ𝓎 𝓁𝒾𝓆𝓊ℯ𝓊𝓇 ,𝓁ℯ𝓂ℴ𝓃 𝒽ℴ𝓃ℯ𝓎。飲落去就係凍🍋茶走甜。「 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐓𝐄𝐀 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐉𝐀𝐒𝐌𝐈𝐍𝐄 」 係偏𝐫𝐞𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠 ,但係最意想到嘅味。用咗ℯ𝓁𝒹ℯ𝓇𝒻𝓁ℴ𝓌ℯ𝓇,𝓁𝓎𝒸𝒽ℯℯ,𝒶𝓅𝓅𝓁ℯ,𝒸𝒾𝓉𝓉𝓊𝓈 |𓋪9/10· Takumi Mixology Salon (銅

‼️好有驚喜的𝐜𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥‼️
① [ 白玉團子x愛文芒果🥭 / 積丹雷電赤玉蜜瓜 🍈]

一飲落🥭味都真係好出,最重點係個白玉,最煙韌!!
兩個水果酒會推介「 白玉團子x愛文芒果🥭 」多啲 |
𓋪8.5/10

飲落去就係凍🍋茶走甜。
𓋪9/10
Takumi Mixology Salon (銅鑼灣)
銅鑼灣開平道1號Cubus 3樓