2021-12-02 720 瀏覽
去開沙田,周圍行吓。。。本身想去宜家傢俬,但係因為太多人又夜喇所以就轉去食beans因為我自己未食過嘅,我女朋友之前有食過佢話味道都OK所以就決定試吓,派咗一陣隊就到都幾快手嘅。。去到才二人元枱,不過都唔會有一種非常畢業嘅感覺將盞燈坐得幾舒服,cafe裏面裝修都幾特別,尤其是中間天花板有個LED會播住天空每個店員都非常之有禮貌,用QR code落單方便快捷👍叫咗一個意粉一個飯兩杯嘢飲加個甜品。。。買單四百幾蚊,不過去Cafe食一餐兩個人都係呢啲價錢㗎啦重點係每一樣嘢我都覺得好好食乾魷魚酥發條魷魚鬚好大條,白癡落去又唔會好銀好爽口又入味。。。個蟹膏意粉都非常之好食,好香蟹味最尾叫咗個法式蘋果批做甜品,個蘋果批好香好趣,雲呢拿雪糕都非常之好食!有機會一定要再嚟試吓

重點係每一樣嘢我都覺得好好食