2024-11-06
海鮮大爆炸 HK$168肚腩嘅英國讀攝影嘅中同番香港呀😚🤩梗係約佢去有木枱木凳前身係小時光嘅cafe 敍下舊啦💕肚腩捉緊機會請大師影番張相🤣📸幾正!以前中學小賣部好多炸物😆呢碟大爆炸都幾有回憶,有以前好鍾意嘅炸帶子🤣軟殼蟹都幾大隻🦀其他炸魚、炸魷魚、炸蠔都香, 仲有兩款醬他他醬同千島醬🍤一大班朋友可以開心分享一下😻 不過當然, cafe 架話海鮮質素就係急凍啦~要全部新鮮就唔係呢個價錢了青醬帆立貝大蝦意粉 HK$128帆立貝幾好食,大蝦都有咬口🦐份量幾大~ 青醬加左忌廉,同平時有啲唔同,不過收汁多一陣同濃味啲就完美啦✌🏻玄米茶鮮奶 HK$48係靚靚嘅拉花🌹肚腩中同話呢杯有驚喜💖好香嘅茶味,茶同奶平例幾均衡,又唔會太甜👏🏼紅柚乳酸梳打 HK$21肚腩跳完舞所以想要清涼嘅凍飲🧊酸酸甜甜又有氣,其實幾正😝平時普通cafe 都係糖漿加梳打,但呢度有埋乳酸幾有心思🍼野食雖然普通,但係我同中同都覺得環境舒服,傾左成2個鐘到打烊都冇人催,所以4星入邊其中一粒星係俾店員同環境的💓
肚腩嘅英國讀攝影嘅中同番香港呀😚🤩梗係約佢去有木枱木凳前身係小時光嘅cafe 敍下舊啦💕肚腩捉緊機會請大師影番張相🤣📸幾正! 以前中學小賣部好多炸物😆呢碟大爆炸都幾有回憶,有以前好鍾意嘅炸帶子🤣軟殼蟹都幾大隻🦀其他炸魚、炸魷魚、炸蠔都香, 仲有兩款醬他他醬同千島醬🍤一大班朋友可以開心分享一下😻 不過當然, cafe 架話海鮮質素就係急凍啦~要全部新鮮就唔係呢個價錢了
青醬帆立貝大蝦意粉 HK$128
帆立貝幾好食,大蝦都有咬口🦐份量幾大~ 青醬加左忌廉,同平時有啲唔同,不過收汁多一陣同濃味啲就完美啦✌🏻 玄米茶鮮奶 HK$48
係靚靚嘅拉花🌹肚腩中同話呢杯有驚喜💖好香嘅茶味,茶同奶平例幾均衡,又唔會太甜👏🏼 紅柚乳酸梳打 HK$21